• Projekt tillsammans med Kulturskolan

  Två lärare på Kulturskolan i Falkenberg har fått chansen att testa ett projekt där de riktar in sig på att vara en resurs i befintliga ämnen i grundskolan. Vi nappade såklart på erbjudandet och i höstas arbetade Sofia, som är teater och dramalärare och Johan, som är lärare i foto och film med ett filmprojekt tillsammans med fyror och femmor. Det resulterade i en härlig film där eleverna använde sina kunskaper i geografi och biologi för att göra en film om Sverige och Norden.

  Nu i våras har sexorna fått chansen. Vi har använt bild- och No-lektionerna till detta eftersom båda ämnen är inblandade i slutresultatet. De har använt sina kunskaper om rymden för att skriva ihop en historia som snart ska börja filmas. Rekvisitan har fixats på bildlektionerna. Sexorna har även fått lära sig hur man filmar och kommer själva få filma sina kompisar när de agerar framför kameran. Efter det är det dags att lära sig redigera filmen.

 • Utflykten till Åkulla

  Den 15/2 åkte hela skolan till Åkulla för att turas om att åka skidor och pulka. Välbehövliga pauser togs där det grillades hamburgare och det fikades för att orka i backarna.

  Utflykten uppskattades och några tyckte att det var så roligt att åka skidor så det kanske blir deras nya fritids aktivitet.

 • Processtöd av Skolverket VT 24

  Under vårterminen 2024 kommer vi att få ett riktat stöd av Skolverket med syfte att utveckla vår digitala lärmiljö.

  Processen innehåller bland annat kartläggning av nuläge, studiebesök av Skolverket och utformning av handlingsplan för vårt lokala arbete.

  Vi ser mycket fram emot vad samarbetet och kompetensutveckling kan göra för elevernas måluppfyllelse.

 • Kungabyn

  Under lovet har fritids jobbat med projektet ”kungabyn” och nedan ser ni det fina resultat.

 • Tacotisdag

  Tacotisdag, ja det behöver inte vara en fredag för att äta tacos.
  Lite vardagslyx på fritids.