• Skolavslutning 2020

  Idag var det en annorlunda skolavslutning på många sätt. Enligt tradition har avslutningen varit i kyrkan men med tanke på Covid-19 gjordes avslutningen på skolgården istället. För att alla föräldrar skulle få ta del av avslutningen spelades den in.

  Nytt för i år är också att vi tackar eleverna som går ut i 6:e klass. Vi önskar dem ett stort lycka till!

  Sist men inte minst så tackar vi vår trogna rektor Margareta Pedersen som från och med höstterminen inte längre kommer att vara rektor. Margareta kommer fortfarande att vara tillsammans med barnen i olika delar av undervisning och stöd.

  Avtackning av 6:orna

  Avtackning av vår rektor Margareta Pedersen gör ordförande Therese Mårtensson.

  Vi önskar alla elever och personal ett gott sommarlov!

  Vi passar även på att tacka en av våra
  busschaufförer som kör våra barn.

 • Kulturtema Astrid Lindgren

  Varje år anordnar skolan ”Kulturkväll” där eleverna och pedagogerna sätter upp olika pjäser utefter ett team som är utvalt. Normalt sätt är föreställningen just på kvällen men med rådande situation, Covid-19, så spelar vi in denna föreställning. Alla vårdnadshavare får inom kort en länk för att kunna se inspelningen.

  Här får ni ett smakprov ur föreställningen.

 • Mindre skolor ansluter till Skolfederation

  Från år 2023 är det obligatoriskt att nationella prov görs digitalt. I samband med förberedelser inför detta står många mindre skolor inför stora och kanske svåra beslut.

  Vår skola har tillsammans med Skolfederationen (Internetstiftelsen) belyst just svårigheter och utmaningar som många skolor står inför. Detta är något som inte bara gäller nationella prov utan även att trygga en säker hantering för användandet av andra digitala läromedel och andra webbaserade verktyg
  Se länk gärna länk till Skolfederationens nyhetsbrev där ni kan läsa mer.

 • Fixardag på skolan

  I söndags 19/4 var det dags för ”fixardag” på skolan. Det har städats, målats, snickrats m.m.

  Det mest spännande projektet för dagen var att ta bort båten. Barn som vuxna grävde flitigt.

  Stort tack till alla som deltog!